У Бразилії відзначили один із найшвидших посівів сої

соя

Наприкінці минулого тижня бразильська соя 2021/22 ФР була засіяна на 67% порівняно з 56% за аналогічний період минулого року. Результати посіву демонструють другий за швидкістю результат, поступаючись лише 2018/19 ФР. Про це повідомляє Soybeansandcorn.com.

Згідно з повідомленням, погода минулого тижня у Бразилії була загалом сприятливою для посіву сої, особливо у центральній та північно-східній частині Бразилії. Окрім цього, цього тижня у центральній частині Бразилії прогнозуються сильні дощі, а на півдні буде суха погода, яка зміниться підвищеною вологістю.

Аграрії штату Мату-Гросу на кінець минулого тижня посадили 95,7% соєвих бобів. Це відображає зростання на 12,6% за тиждень, що на 12% більше від середнього показника.

У муніципалітеті Кастро на сході Парани аграрії посадили не менше 60% соєвих бобів і чекають на хороші врожаї. Соєві боби, що залишилися, будуть засіяні після того, як фермери в регіоні завершать збирання врожаю пшениці приблизно через 10 днів.

У Ріу-Гранді-ду-Сул аграрії активно розпочали посів сої після збирання врожаю пшениці. Фермери стурбовані тим, що, згідно з прогнозом, у наступні два тижні кількість опадів буде нижчою за норму.

У муніципалітеті Дарцінополіс на півночі Токантінсу фермери почали саджати соєві боби раніше, ніж останніми роками, і вже посіяли половину запланованих соєвих бобів. За сприятливих погодних умов очікується, що врожайність буде близько 49 бушелів з акру.

Latifundist.com

Позначки:, ,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!