У «Аскет Шиппінг» у 2023 році збільшили обсяги перевалки агропродукції

Джерело:  AgroPortal.ua

Компанія «Аскет Шиппінг» у 2023 році збільшила обсяги перевалки агропродукції. Про це говориться у повідомленні компанії у Facebook.

«Для нас цьогорічні досягнення — 700 тис. т перевалки, з них 570 тис. т у портах Дунаю. Це не менш значний результат, ніж ті мільйонні обсяги за часів, коли ми працювали вдома, в портах рідного Азову», — сказала директор і власниця групи компаній «Аскет Шиппінг» Катерина Русіна.

Вона зазначила, що торік компанія почала завантажувати судна в Чорноморську, розширила свою присутність в усіх діючих портах України та забезпечила для клієнтів накопичення 50 тис. т на складах в Одесі й Миколаєві.

«Ми запровадили нові послуги та отримали сертифікат якості системи менеджменту за міжнародним стандартом ISO 9001:2015. Такі високі результати зараз даються тільки потрійними зусиллями, злагодженою командною роботою і довірою», — додала Катерина Русіна.

Крім того, «Аскет Шиппінг» готує звернення до міжнародних судів, щоб отримати компенсації за рахунок арештованих коштів тих, хто винен у розкраданні українського зерна, майна та інфраструктури в окупованих Бердянську та Маріуполі.

Для довідки: «Аскет Шиппінг» надавав логістичні послуги з експортних відправлень зернових та харчових вантажів у сімох портах України — в Бердянську, Миколаєві, Одесі, Маріуполі, Херсоні, Дніпрі та Запоріжжі. На початку війни компанія перемістила виробничі потужності на захід України.

Позначки:

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!