Туніс проводить тендери на закупівлю пшениці та ячменю

зерно
UkrAgroConsult

Державна зернова агентція Тунісу оголосило міжнародний тендер на закупівлю приблизно 75 000 тонн твердої пшениці, 100 000 тонн м’якої пшениці та 75 000 тонн кормового ячменю, повідомили європейські трейдери у вівторок, повідомляє УкрАгроКонсалт з посиланням на Zawya.

За їхніми словами, тендер завершиться у середу, 2 лютого.

Тверді сорти пшениці запитуються трьома партіями по 25 000 тонн для відправки в період з 25 лютого до 30 березня залежно від походження постачання.

М’яка пшениця запитується чотирма партіями по 25 000 тонн для відправки в період з 20 березня по 25 квітня, також в залежності від походження, що використовується.

Ячмінь запитується трьома партіями по 25 000 тонн для відправки в період з 5 березня по 15 квітня залежно від походження.

Трейдери очікували, що провідні імпортери оголосять нові заявки на закупівлю після різкого падіння паризьких ф’ючерсів на пшеницю Euronext у понеділок.

Остання закупівля Тунісом твердої, м’якої пшениці та ячменю була здійснена 5 січня.

Детальна інформація про експорт зернових культур і продуктів їх переробки, баланси попиту і пропозиції, цінові тенденції, стан посівів та хід збиральної/посівної кампанії в країнах Чорноморського регіону, доступна на онлайн платформі AgriSupp від УкрАгроКонсалт.

AgriSupp – це новий онлайн-інструмент, що надає швидкий доступ до щоденної оперативної інформації агро ринку Причорномор’я, аналітичних звітів та прогнозів, історичних даних, а також ефективних інструментів для обробки та завантаження даних.

Підвищіть свою ефективність з допомогою агро аналітики вже зараз!

Реєструйтесь, щоб отримати розширений демо-доступ на 7 днів:

http://agrisupp.com/ru/register/1

 

УкрАгроКонсалт

Позначки:, , ,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!