Третій рік поспіль Південна Африка очікує зібрати чудовий урожай кукурудзи

У 2021-22 маркетинговому році знову очікується виробництво понад 16 мільйонів тонн, оскільки посівні площі залишилися на рівні 2,7 мільйона гектарів, згідно зі звітом глобальної сільськогосподарської інформації Міністерства сільського господарства США (USDA).

«Відносно привабливі ціни на місцевому ринку, прогресивний експорт і сприятливі прогнози погоди позитивно впливають на рішення виробників щодо посіву», – йдеться в заяві USDA.

Південно-Африканська Республіка закінчила рік, коли вона зібрала другий за рекордом урожай кукурудзи – 16,8 мільйона тонн.

Міністерство сільського господарства США прогнозує, що експорт кукурудзи досягне 3 мільйонів тонн, що трохи менше, ніж очікувані 3,5 мільйони тонн, експортовані в 2020-21 роках.

Очікується, що комерційний попит на кукурудзу трохи зросте до 11,8 млн тонн. Міністерство сільського господарства США зазначило, що економічне зростання в Південній Африці, як очікується, буде обмеженим, що «перешкодить будь-якому значному збільшенню попиту на кукурудзу, особливо для кормів для тварин».

Сектор кукурудзи в Південній Африці продемонстрував величезне зростання з 2015-16 років: виробництво зросло більш ніж вдвічі з 8 мільйонів тонн, а експорт – у чотири рази з 800 000 тонн.

 

Триполі

Позначки:, ,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!