ТАС АГРО виконує весняно-польові роботи та збільшує заробітну плату

поле земля

У компанії ТАС АГРО з 1 березня співробітникам, які безпосередньо залучені у виробничий процес, виплачується подвійна заробітна плата. Про це AgroPortal.ua повідомили у холдингу.

«Враховуючи виклики та небезпеки, з якими стикаються наші люди, ми прийняли рішення збільшити вдвічі оплату праці у виробничих підрозділах. Я щиро дякую всім працівникам ТАС АГРО за невтомну працю та за любов до нашої рідної землі», — зазначив в.о. генерального директора компанії Нил Немировченко.

За його словами, працівники агрохолдингу повністю забезпечені всім необхідним – від доставки на робочі місця до харчування в полях.

У холдингу вказують, що незважаючи на війну в Україні, усвідомлюючи свою відповідальність перед українським народом, компанія організовує і виконує весняно-польові роботи.

«На полях Західного і Центрального кластерів агрохолдингу розпочато внесення добрив. Команда ТАС АГРО робить усе можливе для стабільної і безперебійної роботи структурних підрозділів. Це дозволить нам якнайшвидше почати відбудовувати Україну після нашої перемоги над ворогом», — резюмували у ТАС АГРО.

 

AgroPortal.ua

Позначки:,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!