ТАС Агро наступного року сфокусується на олійних та їх переробці

Джерело:  AgroPortal.ua
микс

«ТАС Агро» наступного року близько половини посівних площ відведе під олійні культури.

Про це розповів заступник генерального директора з комерційних питань «ТАС Агро» Антон Жемердєєв у інтерв’ю виданню «Судноплавство».

Він зазначив, що в компанії класична сівозміна: вирощують кукурудзу, пшеницю, соняшник, сою і ріпак. Загальний обсяг виробництва становить близько 400 тис. т на рік.

«У довоєнний час більшість площ відводили під кукурудзу (понад 50%) та соняшник (20%). Ми зараз фіналізуємо структуру посівів на наступний рік. Проте вже можна сказати, що наступного року фокус «ТАС Агро» буде на олійних культурах та їх переробці. Попередньо плануємо так: 20% площ відвести під сою, 20% — під соняшник, 10% — під ріпак. Все інше — пшениця та кукурудза (орієнтовно по 20%)», — пояснює Антон Жемердєєв.

Він зауважив, що ціна на зернові зараз низька, а можливості компанії зі зберігання обмежені.

Для довідки: «ТАС Агро» — провідна аграрна компанія України, що динамічно розвивається. На сьогодні обробляє понад 80 тис. га земель у Чернігівській, Сумській, Київській, Вінницькій, Кіровоградській та Миколаївській областях. Компанія працює в різних сферах сільського господарства (рослинництво, тваринництво, зберігання зернових).

Позначки:, ,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!