StoneX Group – Cпонсор 19-ї Міжнародної конференції «BLACK SEA GRAIN-2022»

УкрАгроКонсалт  анонсує Спонсора 19-ї Міжнародної конференції «BLACK SEA GRAIN»StoneX Group.

StoneX Groupмережева компанія інституційного рівня, яка надає фінансові послуги та об’єднує компанії, організації, трейдерів та інвесторів із глобальною ринковою екосистемою за допомогою унікального поєднання цифрових платформ, наскрізних клірингових та виконавчих послуг, оперативного обслуговування та глибокого досвіду.

Компанія є лідером у сфері спеціалізованих фінансових послуг у всьому світі, надаючи інструменти для захисту прибутковості бізнесу та управління ризиками.

Нагадаємо, що 19-та Міжнародна конференція «BLACK SEA GRAIN» відбудеться 6-7 квітня 2022р. в готелі ІнтерКонтиненталь, Київ.

Програму конференції буде анонсовано найближчим часом. Можна буде ознайомитись з першими спікерами події. 

СТЕНД І РЕКЛАМНІ ОПЦІЇ

СТАТИ СПОНСОРОМ

BLACK SEA GRAIN надає 2 дні ексклюзивної аналітики агро ринку від світових експертів, обговорення глобальних макроекономічних і регіональних тенденцій, довгострокові прогнози, ефективне спілкування та контакти з учасниками з понад 50 країн світу.

Перебуваючи в самому серці Чорноморського регіону, дана комунікаційна платформа щорічно об’єднує 700+ міжнародних виробників і переробників зернових та олійних культур, трейдерів, агрохолдинги, банки і інвестиційні фонди, торгові біржі, представників уряду та галузеві асоціації, логістичні, брокерські, страхові, сюрвеєрські, юридичні та інші компанії.

Генеральний Спонсор конференції – ACTAVA TRADING, Офіційний спонсор – Cerealcom, Спонсори – FilhetAllard Maritime, Ande Logistics, StoneX.

Приєднуйтесь до лідерів зернової галузі у серці Чорноморського регіону!

Для отримання додаткової інформації щодо участі, будь ласка, звертайтесь:

Орг.комітет

Email: conference@ukragroconsult.org

Тел.: +38 044 364 55 85

 

УкрАгроКонсалт

Позначки:,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!