Старт нового експортного сезону української кукурудзи

UkrAgroConsult

У вересні експорт української кукурудзи склав 165 тис. тонн. Це на 45% нижче серпневих відвантажень і майже в 6 разів більше, ніж у вересні 2020/21 МР, відзначають аналітики УкрАгроКонсалт.

Китай не закуповував кукурудзу з України протягом останніх двох місяців.

У вересні українська кукурудза експортувалася всього в напрямку 10 країн, при чому 7 з них – члени ЄС.

Сумарно країни ЄС закупили понад 148 тис. тонн (близько 90% всього місячного обсягу експорту з України), тобто обсяги закупівель зросли майже в 6 разів у порівнянні з минулим сезоном.

Крім ЄС, наростили обсяги закупівель у порівнянні з минулим сезоном Лівія, Ізраїль та Єгипет (в минулому сезоні ці країни у вересні ще не приступили до закупівель українського ячменю).

Детальна інформація по експорту зернових культур і продуктів їх переробки, балансам попиту і пропозиції, ціновим тенденціям, станом посівів та хід збиральної / посівної кампанії в країнах Чорноморського регіону, доступна на онлайн платформі AgriSupp від УкрАгроКонсалт.

AgriSupp – це новий онлайн-інструмент, який об’єднує швидкий доступ до щоденної оперативної ринкової інформації про ринки країн Причорномор’я, звітів, з історичними даними, а також інструменти обробки та завантаження даних.

Використовуйте аналітичні дані і підвищіть свою ефективність уже зараз!

Зареєструйтеся та отримайте розширений демо-доступ на 7 днів:

http://agrisupp.com/ru/register/1

 

УкрАгроКонсалт

Позначки:, , , ,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!