США все ще можуть отримати найкращий урожай кукурудзи – Rabobank

кукурудза

Хоча США не встановлюватимуть рекорди врожайності кукурудзи цього сезону, очікуються набагато кращі результати, ніж спочатку прогнозувалося, причому цей врожай може увійти до двох або трьох найкращих врожаїв, згідно з Rabobank’s North American Agribusiness Review.

У жовтні Міністерство сільського господарства США (USDA) знизило оцінки врожайності на тлі повідомлень у ЗМІ, які вказували на те, що врожай з поля був кращим, ніж очікувалося.

За оцінками USDA, експорт кукурудзи в США зросте на 22%, що еквівалентно 10 мільйонам тонн. Продажі врожаю 2023-24 років зросли лише на 8% до початку жовтня.

Міністерство сільського господарства США прогнозує збільшення використання кукурудзи на етанол на 3,3 мільйона тонн, але Міністерство енергетики США прогнозує зменшення виробництва етанолу на 2%.

Rabobank додав, що навіть помірного збільшення попиту на корми на 1,4 мільйона тонн може бути важко досягти, враховуючи виробництво м’яса птиці, помірне зниження поголів’я свиней і корів, а також скорочення поголів’я великої рогатої худоби м’ясного напряму на 5% у порівнянні з минулим роком.

Позначки:, ,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!