США. Одне із підприємств Bunge збільшить потужності зі зберігання соєвого шроту

Джерело:  Oilworld

EGT, спільне підприємство Bunge, Pan Ocean America та Agtegra Cooperative, практично потроїть потужності зберігання соєвого шроту на своєму експортному терміналі на річці Колумбія в порту Лонгв’ю, штат Вашингтон.

У компанії заявили, що проект, який, як очікується, буде завершено у II кварталі 2025 року дозволить працювати з більшою швидкістю, гнучкістю та ефективністю.

“Ці інвестиції дозволять нам краще обслуговувати наших клієнтів на обох кінцях нашого ланцюжка, забезпечуючи додатковий експортний ринок для шроту, який, як очікується, вироблятиметься в США, в основному під впливом вищого попиту на олію з боку відновлюваної дизельної промисловості”, – сказав Джейсон Герткен, президент EGT.

EGT – це спільне підприємство Bunge, світового лідера в галузі агробізнесу, продуктів харчування та інгредієнтів; Pan Ocean America, дочірньої компанії Harim, інтегрованої корейської компанії, що займається агроторгівлею та логістикою; та Agtegra, фермерського кооперативу. EGT інвестувала понад 200 мільйонів доларів у термінал, який обробляє до 150 суден на рік, з річною пропускною спроможністю близько 9 мільйонів тонн.

Позначки:,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!