Соєві боби знизилися до річних мінімумів

Джерело:  Oilworld
соя доллар

Липневі соєві боби знизилися до річного мінімуму.

Safras і Mercado підвищили прогноз виробництва сої в Бразилії на 0,6 млн т до 155,7 млн т, що трохи вище за оцінку Міністерства сільського господарства США в 155 млн т. BAGE знизив свій прогноз по Аргентині ще на 1,5 млн т до 21 млн т, що значно нижче за оцінку Міністерства сільського господарства США в 27 млн т. Посилення процедур огляду в китайських портах викликає перевантаженість портів і брак сої на деяких внутрішніх ринках. Судам, що прибувають, тепер потрібно понад 20 днів для митного оформлення, а не 3-5. Ці нові процедури перевірки обмежили імпорт на 23 квітня всього 7,26 млн т, що набагато нижче за очікування.

Пшениця CBOT KC порушила підтримку на своїх 50 та 100-денних ковзних середніх, закрившись на найнижчому рівні за 2 тижні. РадЕкон підвищив свій прогноз виробництва пшениці в Росії на 2023 рік на 1,2 млн т до 88 млн т, що значно вище за прогноз Міністерства сільського господарства США (81,5 млн т).

Ціни на кукурудзу CBOT не змогли втримати ранкове зростання і відкотилися назад через різке зниження цін на пшеницю. Через брак нових новин ринки, схоже, знову зосередилися на слабкому попиті і в основному на сприятливій погоді.

Позначки:,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!