Соєві боби трохи знизилися

Джерело:  Oilworld
долар

Ф’ючерси на пшеницю торгової біржі Чикаго (CBOT) впали в четвер і наблизилися до найнижчого рівня з 2020 року, що призвело до падіння цін на кукурудзу, кажуть аналітики.

Соєві боби торгувалися із закриттям коротких позицій та фіксації прибутку під час неспокійної сесії, викликаної технічною торгівлею.

Зниження цін на пшеницю було викликане скасуванням та відстрочкою постачання китайськими експортерами близько мільйона тонн австралійської пшениці, а також слабкими експортними продажами до США, опублікованими Міністерством сільського господарства США (USDA) у четвер.

“Щодо зерна, то оптимістичних новин не так багато”, – сказав Террі Рейлі, старший фахівець із сільського господарства Marex, повідомляє Рейтер.

Травнева пшениця CBOT подешевшала на 11-1/2 цента до 5,32-3/4 долара за бушель у вечорі за Грінвічем, наблизившись до мінімуму понеділка в 5,23-1/2 долара, який був найнижчим для найактивнішого контракту з серпня 2020 року. Травнева кукурудза впала на 7 центів за ціною 4,34-1/4 доларів за бушель.

Травневі соєві боби подорожчали на 1 цент до $11,97-3/4 за бушель після того, як раніше вони піднялися вище за позначку $12 на тлі технічних покупок, до кінця сесії зафіксувавши зниження.

Ціни на кукурудзу впали разом із пшеницею, незважаючи на те, що експортні продажі досягли верхньої межі очікувань і приватні продажі 100 000 тонн кукурудзи в США для доставки до Мексики, про які повідомило Міністерство сільського господарства США у четвер.

«Продажі кукурудзи були хорошими, але вони не виходили за межі того, що має бути», – сказав Карл Зетцер, партнер Consus Ag Marketing. «Кукурудза не має підтримки для руху вгору чи вниз. Вона орієнтується на сою та пшеницю».

Соєві боби провели більшу частину ранньої сесії з підвищенням, але пізніше знизилися, оскільки технічна підтримка покупок зникла.

За даними Міністерства сільського господарства США, минулого тижня було скасовано близько 500 000 тонн експортного продажу американської пшениці до Китаю, ймовірно, через недавнє падіння цін. За словами аналітиків, трейдери очікують на подальше скасування протягом наступного тижня.

Позначки:,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!