Соєві боби на CBOT закрилися різноспрямовано

Джерело:  Oilword
соя

Соєві боби закрилися різноспрямовано, з укріпленням найактивніших контрактів, оскільки трейдери застовпили позиції напередодні випуску звіту Міністерства сільського господарства США щодо оцінок світового попиту та пропозиції у п’ятницю. Перспективи хорошої погоди вплинули на контракти на сою нового врожаю, які закрилися із негативним знаком.

Ф’ючерси на пшеницю в США впали в середу, при цьому найбільш активні контракти торгової біржі Чикаго на м’яку червону озиму пшеницю зафіксували ралі за п’ять сесій, яке підштовхнуло ціни до максимального рівня майже за три тижні, вважають трейдери. сказав.

Побоювання щодо експортного попиту на постачання зі США призвели до зниження цін на пшеницю, при цьому найбільше зниження припало на пропозиції з високим вмістом білка.

Чи достатньо на цьому ринку, щоб виправдати зростання, коли Росія продовжує скидати пшеницю на ринок? Про це заявив головний економіст StoneX із сировинних товарів Арлан Судерман. «Росія, як і раніше, встановлює світові ринкові ціни на пшеницю», повідомляє Рейтер.

Ф’ючерси на кукурудзу впали, при цьому контракти, які відстежують нещодавно посіяний урожай, показали найбільше зниження через прогнози дощів у ключових районах вирощування на Середньому Заході у вихідні.

“Схоже, що все змінюється на краще”, – сказав аналітик Marex Capital Чарлі Сернатінгер у записці для клієнтів. “І сухість, яку ми спостерігаємо, – це аномалія”, повідомляє Рейтер.

Липневий контракт на м’яку червону озиму пшеницю товарної біржі Чикаго впав на 11 центів до $6,16-3/4 за бушель. Ф’ючерси KC на тверду червону пшеницю озиму знизилися на 4,0%, а липнева яра пшениця MGEX знизилася на 2,8%.

Ф’ючерси на пшеницю продемонстрували деяку силу під час нічної торгової сесії завдяки побоюванням щодо безпеки постачання з Чорного моря та зниження виробництва в Австралії.

«Виникають деякі проблеми з поставками, але американська пшениця щосили намагається знайти продажі», — сказав один сінгапурський зерновий трейдер.

Липневі ф’ючерси на кукурудзу CBOT подешевшали на 3-3/4 цента до $6,04-1/4 за бушель, а липневі ф’ючерси на сою CBOT зросли на 7-1/2 цента до $13,60-3/4 за бушель.

Позначки:,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!