Соєві боби на CBOT впали до чотирирічного мінімуму через низький попит та надмірну пропозицію

Джерело:  Oilword
доллар

Найактивніші ф’ючерси на сою, у вівторок знизилися, досягнувши найнижчого рівня з листопада 2020 року третю сесію поспіль через слабкий попит, низьку маржу переробки та глобальний надлишок пропозиції.

Очікується, що дощі від урагану Беріл забезпечать корисну вологу на Середньому Заході США.

Високі рейтинги врожаю сої у США продовжують чинити знижувальний тиск на ф’ючерси сої.

Міністерство сільського господарства США оцінило стан посівів сої у США на рівні 68% як добрий чи відмінний, що є найвищим показником для цієї пори року з 2020 року. Агентство повідомило, що минулого тижня 67% урожаю сої в США знаходилися в хорошому або відмінному стані.

Трейдери також звертають увагу на щомісячні прогнози попиту та пропозиції Міністерства сільського господарства США, які вийдуть у п’ятницю.

Серпневі соєві боби досягли мінімуму за весь термін дії контракту, подешевшавши на 17,3/4 цента та зафіксувавши ціну в 11,31,1/4 долара за бушель.

Найбільш активні ф’ючерси на соєві боби в листопаді впали на 19,5 цента до 10,80 доларів за бушель, завершивши день нижче за психологічний рівень в 11 доларів за бушель.

На торгах CBOT серпневий ф’ючерс на соєвий шрот закрився зі зниженням на 4,70 долара до 345,30 долара за коротку тонну, а грудневий ф’ючерс на соєвий шрот закрився зі зниженням на 2,70 долара до 318,70 долара.

Ф’ючерси на соєву олію CBOT з постачанням у серпні знизилися на 2,14 цента до 46,95 цента за фунт, а ф’ючерси на соєву олію з постачанням у грудні знизилися на 1,95 цента до 46,31 цента за фунт.

Ф’ючерси на пшеницю на товарній біржі Чикаго (CBOT) у вівторок трохи виросли на тлі побоювань щодо врожайності пшениці в Європі і побоювань, що дощі через ураган «Берил» можуть уповільнити збирання врожаю пшениці на рівнинах США, повідомили трейдери.

Міністерство сільського господарства Франції заявило у вівторок, що очікує на скорочення врожаю основної пшениці на 15% порівняно з минулим роком.

У понеділок увечері Міністерство сільського господарства США повідомило, що врожай озимої пшениці у США зібрано на 63%, що відповідає середньому показнику очікувань аналітиків та перевищує п’ятирічний середній показник у 52%. У найбільшому виробнику Канзасі збирання пшениці було завершено на 92%, що перевищує п’ятирічний середній показник за штатом у 72%.

Трейдери також звертають увагу на щомісячні прогнози попиту та пропозиції Міністерства сільського господарства США, які вийдуть у п’ятницю.

Вересневі ф’ючерси на американську м’яку червонозерну пшеницю озиму закрилися зростанням на 1,5 цента до 5,72 долара за бушель.

Ф’ючерси на вересневу тверду червонозерну озиму пшеницю KC зросли на 1/2 цента до 5,77-3/4 долара за бушель, а ф’ючерси на вересневу яру пшеницю MGEX торгувалися зі зниженням на 3/4 цента до 6,16- за бушель.

За словами трейдерів, ф’ючерси на кукурудзу на товарній біржі Чикаго виросли у вівторок через технічний стрибок після того, як у понеділок наблизилися до чотирирічного мінімуму.

Метеорологи заявили, що залишки урагану «Беріл» мають попрямувати з Мексиканської затоки до східного кукурудзяного поясу наприкінці цього тижня. Це може бути благом для полів у деяких частинах Іллінойсу та Індіани, де в останні тижні дощі були обмеженими.

Міністерство сільського господарства США ввечері в понеділок оцінило 68% врожаю кукурудзи в США як хороше або відмінне, що на 1 процентний пункт вище, ніж на попередньому тижні, і є найвищим показником для цієї пори року з 2020 року. Аналітики в середньому не очікували жодних змін.

Трейдери також звертають увагу на щомісячні прогнози попиту та пропозиції Міністерства сільського господарства США, які вийдуть у п’ятницю.

Вересневі ф’ючерси на кукурудзу зросли на 3/4 центи до 3,94 долара за бушель.

Найактивніша груднева кукурудза зросла на 3/4 цента до 4,08-1/2 долара за бушель.

Позначки:, ,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!