Соєві боби на CBOT в основному залишалися стабільними

Джерело:  Oilword
доллар

Чиказькі ф’ючерси на кукурудзу і пшеницю зросли в четвер, тоді як соєві боби в основному залишалися стабільними в ході нестабільних торгів, оскільки трейдери перетравлювали звіт уряду США про експортні продажі американської сільськогосподарської продукції, тоді як зниження цін на нафту, падіння фондових ринків. та зростання врожайності викликало занепокоєння щодо світового попиту.

Котирування кукурудзи торгової біржі Чикаго (CBOT) зросли більш ніж на 1,5% до $4,94 за бушель до 17:00 за Грінвічем), відновившись після двох сесій втрат і знайшовши підтримку на 20-денній ковзній середній за грудневим контрактом. М’яка червона пшениця озима зросла майже на 3% до $5,76-3/4, піднявшись після падіння в середу, оскільки ризики посухи для посівів у південній півкулі протистояли тиску з боку рясних поставок з Чорного моря. Найактивніший контракт на сою зріс приблизно на 0,3% і становив $12,77 за бушель.

Дані про експортні продажі Міністерства сільського господарства США (USDA) у четвер прив’язали щотижневі закордонні закупівлі американської кукурудзи, соєвих бобів та пшениці в межах оцінок аналітиків, опитаних агентством Reuters.

“Експортні продажі сьогодні були досить хорошими”, – сказав Дейл Дарчхольц, приватний консультант із сировинних ризиків з Блумінгтона, штат Іллінойс. Але він додав, що вони мало що зробили для того, щоб розвіяти побоювання, що він назвав “загалом слабким експортним сектором”, повідомляє Рейтер.

Постачання врожаю в США перебувають у центрі уваги. Очікується, що м’яка осіння погода прискорить збирання врожаю, а недавні дані свідчать про те, що врожайність після спекотних та посушливих літніх періодів виявилася вищою, ніж очікувалося.

«На ринках кукурудзи та сої існує група бугаїв, яка абсолютно наполягає на тому, що на нас чекає деякий шок за врожайністю, що вона справді буде набагато нижчою, ніж хтось думає. Я не в цьому таборі», – сказав Клейтон Поуп із консалтингової компанії із сільськогосподарських ризиків Clayton Pope Commodities у Шампейні, штат Іллінойс.

«Насправді ми чуємо протилежне. Більшість наших клієнтів є надзвичайно задоволеними своєю прибутковістю», — сказав він, повідомляє Рейтер.

Міністерство сільського господарства США має намір опублікувати звіт про поточний урожай у США 12 жовтня.

Позначки:,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!