Ще один банк реструктуризував фінансові зобов’язання НІБУЛОНа

Джерело:  AgroPortal.ua
Нибулон

«Укргазбанк» та «НІБУЛОН» досягли домовленості щодо довгострокової реструктуризації фінансових зобов’язань компанії. Про це говориться у повідомленні банку.

«Рішення щодо реструктуризації фінансових зобов’язань компанії «НІБУЛОН» стратегічно важливе насамперед для забезпечення продовольчої безпеки в умовах повномасштабного вторгнення. Компанія, яка є одним із найбільших агровиробників України, на жаль, зазнала чималих втрат із початком воєнних дій. Тож потребує всілякої підтримки», — зазначає в.о. голови правління «Укргазбанку» Родіон Морозов.

Він додав, що з компанією підписано довгострокову реструктуризацію, яка дозволить «НІБУЛОНу» подолати складні часи.

«Ми пишаємось партнерством з «Укргазбанком», який у буремні часи проявив лідерство та першим серед державних банків підписав реструктуризацію фінансових зобов’язань. Вважаю це проявом реального партнерства та державницької позиції щодо підтримки критично важливих галузей. Рішення «Укргазбанку» є прикладом ефективної взаємодії держави та бізнесу заради економічної стійкості та майбутньої розбудови України», — коментує СЕО компанії «НІБУЛОН» Андрій Вадатурський.

Для довідки: до війни компанія «НІБУЛОН» обробляла 82 тис. га землі, володіла і управляла мережею внутрішніх елеваторів і річкових терміналів і сучасним морським терміналом, розташованим у Миколаєві. «НІБУЛОН» експортувала переважно кукурудзу, пшеницю і ячмінь у більш ніж 20 країн світу. Крім того, компанія мала широку лінійку флоту (річковий, морський і змішаний).

Позначки:,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!