Середньодобовий обсяг передачі зерна до Румунії перевищив 45 вагонів

Джерело:  Rail.insider
жд

За підсумками 19 діб червня середньодобовий обсяг передачі зернових вантажів через українсько-румунські прикордонні переходи зріс до 45,6 вагона. Про це йшлося під час онлайн-наради представників АТ «Укрзалізниця» з учасниками аграрного ринку 20 червня.

Наразі найбільша кількість вагонів із зерновими прямує до Польщі — 80 одиниць на добу. Порівняно із травнем середньодобовий показник зріс на 10 вагонів. Фіксується суттєве збільшення передачі через переходи Ізов—Грубешув та Ягодин—Дорогуськ.

До Румунії щодоби в середньому передається 45,6 вагона зі збіжжям. Це на 13,6 одиниці на добу більше, ніж у травні. Обсяги збільшилися завдяки зростанню передачі через перехід Вадул-Сірет—Дорнешти та маршрутом Рені—Джурджулешти—Галац.

Порівняно із травнем поменшало вагонів, що в середньому щодоби прямують через українсько-словацькі прикордонні переходи. У червні показник становив 27 одиниць на добу. Порівняно з травнем скорочення становить 7,7 вагона на добу.

Майже не змінився показник передачі вагонів із зерном до Угорщини. Зменшення обсягів у червні до травні становить 0,8 одиниці на добу. Наразі до Угорщини прямує 25,4 вагона на добу.

Загальний показник середньодобової передачі зернових вантажів і макухи становить 260 вагонів на добу. Упродовж 19 діб червня показник зменшився на чотири одиниці.

Як повідомлялося раніше, до Польщі передається майже 84 вагони із зерном на добу.

Позначки:, ,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!