Саудівська Аравія виділила понад $229 млн. на забезпечення продовольчої безпеки.

зерно

Фінансування здійснюється у рамках програм фонду з підвищення продовольчої безпеки королівства та підтримки сільського господарства

Фонд сільськогосподарського розвитку Саудівської Аравії схвалив кілька кредитів на суму понад $229 млн. з метою стимулювати імпорт продукції для забезпечення продовольчої безпеки королівства. Про це повідомляється у четвер на сторінці фонду у Twitter.

“Рада директорів Фонду сільськогосподарського розвитку [Саудівської Аравії] на чолі з міністром довкілля, водного та сільського господарства Абдель Рахманом бен Абдель Мухсеном аль-Фадлі схвалила низку кредитів на більш ніж 861 млн ріалів (близько $229,5) на фінансування оборотного капіталу [підприємство ] для імпорту сільськогосподарської продукції”, – йдеться у заяві державного фонду.

Як пояснив заступник голови ради директорів Мунір бен Фахд ас-Сахлі, це рішення було ухвалено відповідно до вказівок керівництва країни з метою “забезпечення запасів цієї продукції та стабільності їх поставок, а також для запобігання будь-яким збоям у ланцюжках поставок” у світлі поточних міжнародних подій.

Дане фінансування здійснюється в рамках програм фонду з підвищення продовольчої безпеки королівства та підтримки сільського господарства та зачіпає ячмінь, кукурудзу та сою.

Зерно Он-Лайн

Позначки:, ,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!