Ринки великої рогатої худоби в США падають, оскільки Китай дозволяє імпорт російської та австралійської яловичини

Джерело:  Meatinfo

Ф’ючерси на велику рогату худобу на товарній біржі Чикаго (CME) впали в другій торговій сесії в четвер, незважаючи на те, що обмежені запаси великої рогатої худоби в США і сильні ціни на яловичину надали підтримку ринку, повідомляє Reuters з посиланням на аналітиків.

Проте занепокоєння щодо експортного попиту, особливо китайського, вплинуло на ф’ючерси пізніше того ж дня, кажуть трейдери.

У четвер митниця Китаю заявила, що дозволяє імпорт яловичини та яловичих субпродуктів із росії. Крім того, австралійський уряд заявив у четвер, що Китай зняв заборони на імпорт із п’яти великих австралійських підприємств із переробки яловичини.

Ця новина з’явилася наступного дня після того, як агенція Reuters повідомило, що Китай призупинив експорт яловичини із заводу, що належить JBS, у Грилі, штат Колорадо, оскільки в яловичині, призначеній для Китаю, було виявлено сліди кормової добавки рактопаміну.

“Немає жодних сумнівів у тому, що це вплине на подальший розвиток експорту яловичини до США”, – сказав Карл Зетцер, партнер Consus Ag.

Позначки:, , , , ,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!