Різке похолодання затримує збір урожаю кукурудзи в північно-східному регіоні Китаю

жнива зима

Екстремальні погодні умови від проливних дощів до спекотних температур цього року вразили різні сільськогосподарські регіони Китаю, погіршуючи якість і загрожуючи с/г продукції. Китай є найбільшим у світі імпортером кукурудзи та сої.

Цього тижня в районах Хейлунцзян, Цзілінь і Внутрішня Монголія пройшли сильні снігові бурі, які можуть зашкодити сушінню, зберіганню та транспортуванню осіннього зерна, йдеться в звіті Національного метеорологічного центру в понеділок.

Збирання кукурудзи та сої на північному сході добігає кінця, і поставки готові до надходження на ринок. Проте дощ і сніг, спричинені різкими похолоданнями, впливають на логістику та продаж зерна, наприклад кукурудзи, тоді як фермери утримуються від продажів, що може стабілізувати ціни, йдеться у звіті Holly Futures у понеділок.

Ф’ючерси на китайську кукурудзу, що торгуються на Даляньській товарній біржі, відновилися з середини жовтня та зросли майже на 1% до 2575 юанів ($354) за тонну в понеділок. Ціни на фуражне зерно перебували під тиском через низький попит з боку тваринницького сектора, що також переживає труднощі.

Позначки:,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!