Ristone Holdings закінчив жнива ранніх культур, намолотив 120 тис. тонн

Джерело:  ITTA

Аграрна група Ristone Holdings завершила збиральну кампанію ранніх зернових культур, сумарно зібрано близько 120 тис. тонн озимої пшениці, ячменю та ріпаку.

Як повідомляється на сайті групи в середу, минулого сезону врожай ранніх зернових Ristone Holdings був на 20% більшим – близько 150 тис. тонн пшениці, ячменю, гороху та ріпаку.

За даними агрохолдингу, напередодні він розпочав посів озимого ріпаку, під цією культурою планується збільшити посівні площі.

Крім того, аграрна група придбала чотири зернозбиральні комбайни Deutz-FAHR C7206 і п’ять сівалок DMC Primera 9000-2C. На черзі – придбання ґрунтообробної техніки фірм Kverneland та Bednar.

Ristone Holdings – сільськогосподарський вертикально інтегрований холдинг, до складу якого входять: ТОВ “Дніпромлин”, ТОВ “Хлібзавод №10”, ТОВ “Орільський об’єднаний елеватор”, ТОВ “Агрофірма Орільська”, ТОВ “Агроальянс”, ДП “Агрофірма “Вікторія”, ТОВ “Агрофірма ім. Горького”, СТОВ “Злагода” та ін.

До російського вторгнення Ristone Holdings обробляв 65,8 тис. га на території Дніпропетровської, Харківської та Запорізької областей, де вирощував зернові та технічні культури, займався тваринництвом, а також виробництвом та оптово-роздрібною торгівлею сільгосппродукцією, зокрема борошном, хлібом, хлібобулочною продукцією тощо.

Позначки:, , , , , , , , , ,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!