Рекордні врожаї кукурудзи та сої вплинули на зростання виробництва свинини у Бразилії

Джерело:  Oilworld
свині

Виробництво свинини у Бразилії збільшилося на 5–7% у 2023 році, що пов’язано з рекордними врожаями кукурудзи та сої, повідомляє голландський портал Nieuwe Oogst.

Глобальна сільськогосподарська інформаційна мережа міністерства сільського господарства США (USDA) очікує на 5-відсоткове збільшення виробництва свинини в Бразилії у 2023 та 2024 роках. Іноземна сільськогосподарська служба Мінсільгоспу США (FAS) прогнозує, що виробництво збільшиться на 7% у 2023 році та на 5% у 2024 році.

Споживання свинини також зростає у Бразилії через її підвищену доступність. FAS очікує, що експорт збільшиться на 8% у 2023 році та на 7% у 2024 році.

За прогнозами, у 2023 та 2024 роках бразильська промисловість виграє від зниження виробничих витрат, особливо на корми для тварин. Очікується, що це призведе до збільшення прибутку. За останні два роки вона була негативною.

Тваринництво у Бразилії переважно м’ясне, дає близько 40% вартості сільгосппродукції. Свинарство країни зосереджено переважно у південних регіонах.

Позначки:,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!