Rabobank прогнозує тенденції ринку свиней і свинини на 2023 рік: очікується підвищення цін і скорочення поставок

свинина мясо

У зв’язку з наближенням святкових вихідних Четвертого липня та звіту про інвентаризацію свиней, який має вийти 29 червня, Rabobank ділиться ключовою інформацією про ринки свиней і свинини на решту 2023 року та наступний рік, повідомляє Рorkbusiness.

Згідно з прогнозом Rabobank, виробники можуть очікувати відновлення цін і поступове зниження вартості кормів у найближчій перспективі. Крім того, очікується, що скорочення поголів’я свиноматок почнеться в другій половині 2023 року.

Rabobank очікує, що для відновлення рентабельності поголів’я в США протягом наступних 12-18 місяців знадобиться скорочення принаймні 7% поголів’я свиноматок.

Крім того, очікується, що великі запаси свинини в холодильному зберіганні, збільшившись на 6% порівняно з аналогічним періодом минулого року, будуть знижуватися протягом решти літа, і ціни на свинину повинні продовжувати покращуватися у другій половині року.

У квітні експорт свинини та м’яса свинини зріс на 10% за обсягом і на 7% за вартістю порівняно з минулим роком, відзначає Rabobank. Зокрема, Китай/Гонконг збільшили обсяги на 26%, Південна Корея – на 43%, Мексика – на 5% порівняно з минулим роком, тоді як Японія впала на 2%, а Колумбія – на 41%.

Позначки:, , , , , ,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!