«Прометей» надає допомогу Силам територіальної оборони

Сьогодні у всіх куточках України точаться бої, чутно постріли та вибухи. Збройні Сили України відчайдушно та хоробро відстоюють свободу нашої рідної землі. Кожен із нас, хто безпосередньо не задіяний у бойових діях, підтримуємо тих, кому вона потрібна. Хтось – безпосередньо допомогою на адресу ЗСУ та Сил територіальної оборони, хтось – шляхом взяття на собі відповідальності за життя та безпеку інших людей.

Команда Групи Компаній «Прометей», незважаючи на представленість майже в кожному регіоні України, функціонує злагоджено та системно для забезпечення безпеки своїх працівників:

– у Миколаєві створено центр допомоги сім’ям співробітників, що знаходяться у регіонах на об’єктах (елеваторний дивізіон);

– організовується безпечна евакуація сімей працівників із найбільш «гарячих» регіонів країни;

– співробітникам офісу надається цілодобова психологічна допомога. Керівництво компанії знаходиться на зв’язку 24/7;

– структурні підрозділи компанії переведені у віддалений режим.

Крім того, «Прометей» щільно співпрацює зі Збройними силами, територіальною обороною та місцевою владою регіонів своєї присутності. З їхніми представниками організовано комунікацію для вирішення гострих поточних проблем воєнного часу.

Власник Групи Компаній «Прометей» Рафаель Гороян продовжує перебувати в країні разом зі своєю сім’єю і не має наміру залишати її. На щоденній основі їм проводяться наради для обговорення робочих питань та підтримки бойового духу своєї команди.

ДК «Прометей» закликає всіх не панікувати. Ми повинні пам’ятати, що незабаром цей воєнний час стане «вчора», стане минулим і «утікши» зараз, Ми віддаляємо цей момент!

Слава Україні! Героям слава!

 

Прометей

Позначки:

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!