Прогноз щодо врожаю в Україні від USDA може залишитися нейтральним.

МСХ США USDA
UkrAgroConsult

Зміна оцінок урожаю ранніх зернових – пшениці та ячменю – малоймовірна, оскільки жодних нових даних щодо них не надходило. Оцінки експорту можуть бути збільшені з огляду на високі темпи відвантажень на початку сезону, зазначають аналітики УкрАгроКонсалт.

А ось прогноз урожаю кукурудзи в Україні ще може бути збільшений із посиланням на високу врожайність, що надається у оперативних звітах МінАгро. За останніми даними (на 2 грудня) показник урожайності становив 7,42 т/га. Тим не менш, з урахуванням подальшого доопрацювання, урожай кукурудзи у чистій вазі може залишитися на рівні попередньої оцінки (38 млн. тонн у листопаді).

Щодо врожаю олійних в Україні, враховуючи оперативні дані на момент завершення збиральних робіт, з великою ймовірністю прогноз виробництва залишиться на колишньому рівні.

Детальна інформація по експорту зернових культур і продуктів їх переробки, балансам попиту і пропозиції, ціновим тенденціям, станом посівів та хід збиральної / посівної кампанії в країнах Чорноморського регіону, доступна на онлайн платформі AgriSupp від УкрАгроКонсалт.

AgriSupp – це новий онлайн-інструмент, який об’єднує швидкий доступ до щоденної оперативної ринкової інформації про ринки країн Причорномор’я, звітів, з історичними даними, а також інструменти обробки та завантаження даних.

Використовуйте аналітичні дані і підвищіть свою ефективність уже зараз!

Зареєструйтеся та отримайте розширений демо-доступ на 7 днів:

http://agrisupp.com/ru/register/1

 

УкрАгроКонсалт

Позначки:, , , , , , ,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!