Прогноз імпорту кукурудзи в сезоні 2022–2023 до Філіппін підвищено до 1 млн тонн 

кукурудза

Імпорт кукурудзи у Філіппіни в ринковому році 2022–2023 може досягти 1 млн тонн завдяки продовженню нижчих мит на товар та очікуваному зниженню світових цін, повідомляє Businessmirror.

У своїх останніх прогнозах Міністерство сільського господарства Сполучених Штатів – Служба іноземних сільськогосподарських послуг у Манілі (USDA-FAS) оцінило, що імпорт кукурудзи в поточному ринковому році становитиме на ⅔ більше попередніх 600 тис. тонн.

«FAS Manila оцінює імпорт кукурудзи в 2022/23 в 1 млн тонн, що на 300 тис. тонн більше за даними офіційної особи USDA через продовження нижчих мит до 2023 року, а також конкурентоспроможних котирувань цін на кукурудзу в країнах АСЕАН (Асоціація держав Південно-Східної Азії)», — йдеться у звіті USDA-FAS Manila.

Міжнародне агентство зазначило, що Індонезія «висловила зацікавленість» в експорті кукурудзи на Філіппіни. «Орієнтовний експорт індонезійської кукурудзи на Філіппіни в поточному маркетинговому році становить від 200 тис. до 250 тис. тонн», — повідомило USDA-FAS Manila.

Позначки:,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!