Продажі другого врожаю кукурудзи в Бразилії сповільнюються, оскільки ціни падають, логістичні проблеми тяжіють

кукурудза

Згідно з опитуванням консалтингової компанії Safras & Mercado, проведеної консалтинговою компанією в галузі агробізнесу, форвардні продажі другого врожаю кукурудзи в Бразилії досягли 24,3% від очікуваного виробництва в 92,2 млн тонн, повідомляє Nasdaq.com.

Нижчі ціни та невизначеність, пов’язана з погодою, вплинули на настрої фермерів, сказав Сафрас, посилаючись на ризик заморозків, які вразять частину полів у деяких штатах, хоча прогнози погоди не вказують на те, що вони будуть.

Другий посів кукурудзи, який відбувається після збирання сої, цього року відбувся пізніше, ніж зазвичай, через затримки зі збиранням сої.

Згідно з даними Safras, у травні 2022 року продажі другого врожаю кукурудзи в Бразилії становили 31% від очікуваного виробництва, тоді як історичне середнє значення для цієї пори року становить 32,6% від прогнозованого виробництва.

Пауло Молінарі, аналітик Safras, зазначив, що вузькі логістичні місця в портах і відсутність складських приміщень впливають на продажі другого врожаю кукурудзи в Бразилії, яка становить 70-75% національного виробництва в певному році.

«Ціни значно впали, і фермери все ще чекають чогось, що покращить цю ситуацію», — сказав Молінарі Reuters. «У Парані, Мату-Гросу-ду-Сул і Сан-Паулу ризик заморозків все ще змушує фермерів відкладати продаж свого другого врожаю кукурудзи», — додав він.

Позначки:, , ,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!