Порти США отримують мільйони на проєкти щодо покращення експорту зерна

Джерело:  IDK
фрахт

Морська адміністрація Міністерства транспорту США (MARAD) оголосила, що понад 40 портів у Сполучених Штатах отримають 653 мільйони доларів на фінансування проектів з покращення, включаючи об’єкти в Айові, Вісконсині та Міннесоті, які допомагатимуть у перевезенні зерна.

У рамках Програми розвитку портової інфраструктури фінансування допоможе наростити потужності та підвищити ефективність прибережних морських портів, портів Великих озер та внутрішніх річкових портів.

За словами MARAD, проєкти щодо покращення портів підвищать надійність ланцюжка поставок, створять можливості для розвитку робочої сили, прискорять рух товарів та підвищать безпеку, надійність та стійкість портів.

Проєкти були обрані на основі їхньої здатності підвищити безпеку, ефективність та надійність руху товарів, а також того, наскільки добре вони підвищать стійкість портів. Інші фактори, що враховуються в процесі оцінки проекту, включали обсяг нефедерального фінансування, який заявник виділив на проект, а також те, наскільки добре проект підвищив життєздатність економіки, підтримав розвиток робочої сили, вирішив проблему зміни клімату та стійкості, а також просунув справедливість та Ініціативу президента Байдена “Справедливість 40”.

Морський експортний сільськогосподарський комплекс у Мілвокі, штат Вісконсин, США, отримає 9,3 мільйона доларів на будівництво двох елеваторів для зберігання зерна, модернізацію електрообладнання та фінансування купівлі додаткового обладнання для обробки зерна та вантажів, щоб розширити можливості порту для обробки зернових товарів.

Проєкт підвищить ефективність за рахунок розширення потужностей зерносховищ для обробки вхідного та вихідного зерна на понад 1,3 мільйона бушелів. Обладнання для перевалки зерна також прискорить переміщення зерна, а новий об’єкт дозволить порту обробляти два товари одночасно.

Порт Бленка в Бленку, штат Айова, США, отримає 10,3 мільйона доларів на створення нового порту на ділянці вздовж річки Міссурі. Проект включає новий комплекс з перевантаження товарів, сховище для рідких товарів, приймально-перевантажувальне обладнання, конвеєри, підйомні опори і додаткову інфраструктуру.

Удосконалення проэкту дозволять виключити подвійну обробку вантажів за рахунок оптимізації перевалки безпосередньо з баржі на судно та призвести до підвищення безпеки, ефективності та надійності.

Проєкт принесе користь вантажовідправникам зерна за рахунок зниження транспортних витрат за рахунок підвищення конкурентоспроможності та обсягу зерна, що перевалюється. Новий об’єкт також скоротить час у дорозі, необхідний відправникам вантажу для доставки зерна на ринок.

Проєкт терміналу барж Вабаша у Вабаші, штат Міннесота, США, отримає 2,5 мільйона доларів на будівництво нового внутрішнього річкового терміналу для барж на річці Верхня Міссісіпі та будівництво необхідної під’їзної дороги та інженерних комунікацій.

Проєкт підвищить стійкість ланцюжка поставок до повеней за рахунок створення нового терміналу на річці Міссісіпі, який буде побудований так, щоб бути стійкішим до закриття пов’язаного з повінню. Новий термінал також забезпечить додаткові потужності для перевезення сільськогосподарської продукції та інших вантажів річкою.

Проєкт відновлення перебірок Міннесоти та заміни причалу зернової баржі в Ред-Вінг, штат Міннесота, США, отримає 2 мільйони доларів на заміну перебірок та заміну чотирьох існуючих груп дельфінів, які використовуються для швартування зернових барж.

Позначки:, , ,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!