Польські фермери заблокували частину кордону з Україною

Джерело:  AgroPolit.com
протест

Польські протестувальники знову заблокували пункт пропуску на українському кордоні Рава-Руська — Гребенне. Про це повідомили в Державній митній службі України.

Блокада кордону протестуючими фермерами передбачає повну зупинку руху вантажних автомобілів, що слідують до Польщі з України. Страйкарі оголосили, що від 10:00 ранку 4 червня до другої половини дня 6 червня польські фермери планують блокування вантажної ділянки в пункті пропуску Рава-Руська — Гребенне.

Українські митники підтвердили, що очікується повна зупинка руху вантажних автомобілів на виїзд з України. Якщо в’їзд до сусідньої Польщі зупинять повністю, то до України польська сторона пропускатиме не більше 24 вантажівок на добу. Це два запуски по 12 автомобілів, а також до чотирьох автомобілів на годину з гуманітарними вантажами.

Слід зазначити, що 29 квітня поляки розблокували пункт пропуску на Львівщині — Гребенне – Рава-Руська. Це був останній розблокований пропускний пункт в області. За кілька днів до цього був поновлений рух вантажівок на пункті пропуску Медика-Шегині, Корчова-Краківець.

Позначки:, , ,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!