Підсумки експорту російської кукурудзи у 2020/21 МР

кукуруза
UkrAgroConsult

У серпні було експортовано 67 тис. тонн російської кукурудзи. Це на 50% нижче від липневих відвантажень і на 59% нижче за серпень 2019/20 МР. За весь сезон експорт кукурудзи становив 4 млн тонн (-5% від 2019/20 МР, -12% від середнього п’ятирічного), зазначають аналітики УкрАгроКонсалт.

Іран залишається основним імпортером російської кукурудзи, незважаючи на скорочення обсягів закупівель на 40%, порівняно з минулим сезоном.

На другому місці, як і раніше, Туреччина з часткою 25% від усього російського експорту кукурудзи в 2020/21 МР.

Серед основних покупців, крім Ірану, скоротили обсяги імпорту порівняно з 2019/20 МР В’єтнам (-78%) та Японія (-6%).

Інші імпортери збільшили імпорт російської кукурудзи: Лівія (+26%), Туреччина та Грузія (+15%), Південна Корея, Китай та ЄС (більш ніж у 2 рази).

Детальна інформація по експорту зернових культур і продуктів їх переробки, балансам попиту і пропозиції, ціновим тенденціям, станом посівів та хід збиральної / посівної кампанії в країнах Чорноморського регіону, доступна на онлайн платформі AgriSupp від УкрАгроКонсалт.

AgriSupp – це новий онлайн-інструмент, який об’єднує швидкий доступ до щоденної оперативної ринкової інформації про ринки країн Причорномор’я, звітів, з історичними даними, а також інструменти обробки та завантаження даних.

Використовуйте аналітичні дані і підвищіть свою ефективність уже зараз!

Зареєструйтеся та отримайте розширений демо-доступ на 7 днів:

http://agrisupp.com/ru/register/1

 

УкрАгроКонсалт

Позначки:, , , , , , , , , , ,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!