Пальмова олія зросла третю сесію поспіль до найвищого рівня закриття за тиждень

Джерело:  Oilword
пальмовое масло

Малайзійські ф’ючерси на пальмову олію змінили раннє зростання в середу в очікуванні скорочення виробництва, зростання було обмежено звітом, в якому наголошується на зниження премії пальмової олії в порівнянні з конкуруючими маслами.

Рідкісна премія пальмової олії порівняно з конкурентною ріпаковою олією та соняшниковою олією, ймовірно, буде недовгою і має знизитися після того, як провідний виробник Індонезія послабить експортні обмеження після Рамадану, повідомили учасники галузі у вівторок.

Контракт на еталонну пальмову олію з постачанням у червні на Малайзійській біржі похідних інструментів Bursa зріс на 22 ринггіти, або на 0,6%, до 3709 ринггітів (839,90 доларів США) за тонну.

Пальмова олія зросла третю сесію поспіль до найвищого рівня закриття за тиждень

Найбільш активний контракт Даляня на соєву олію зріс на 1,1%, а контракт на пальмову олію – на 1,2%. Ціни на соєву олію на товарній біржі Чикаго знизилися на 0,04 %.

На пальмову олію впливають коливання цін на супутні олії, оскільки вони конкурують за частку на світовому ринку рослинних олій.

Очікується, що виробництво другого за величиною у світі виробника знизиться після того, як асоціація виробників оцінила зниження виробництва на 22,9% у період з 1 до 25 березня, кажуть аналітики.

Експорт із Малайзії в період з 1 по 25 березня підскочив на 11,4% та 19,8% порівняно з тим же періодом у лютому, згідно з даними вантажних інспекторів цього тижня.

Найбільший виробник Індонезії планує встановити орієнтовну ціну на сиру пальмову олію на період з 1 по 15 квітня на рівні 898,29 долара за тонну, заявив у вівторок високопосадовець Координуючого міністерства економіки Мусдхаліфа Махмуд.

(1 долар = 4,4160 ринггітів)

Позначки:, ,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!