ПАЕК відзначає 10 років на аграрному ринку

Джерело:  AgroPortal.ua

Українська група компаній ТОВ «СП «Південна Аграрно-Експортна Компанія» сьогодні, 26 грудня 2022 року, відзначає 10 років роботи на аграрному ринку.

Наразі група компаній «ПАЕК» має 55 тис. га земельного банку у Миколаївській області, де зосереджено вирощування зернових, олійних та бобових культур, а також розвивається галузь тваринництва, риболовства, переробки і складського зберігання. Культури, які вирощуються: пшениця, ячмінь, ріпак, соняшник, кукурудза, горох, овес, просо.

Особистим прикладом протягом десятиріччя. ПАЕК про здобутки та роботу біля лінії фронту

Активно функціонує напрям автоперевезень, у якому залучено більше ніж 65 великовантажів.

ТОВ «Баловнянська виробнича база», що входить до складу групи компаній «ПАЕК», на сьогодні є найбільшим елеваторним комплексом південного регіону України. Сума інвестицій у будівництво «БВБ» склала понад 400 млн грн. Його продуктивність — 100 тис. т одночасного зберігання зернових і олійних культур, є можливість щодня приймати до 5 тис. т зернових культур автомобільним транспортом.

У складі «ПАЕК» також функціонують: «Веселинівське ХПП», Новобузький, Галаганівський, Грейгівський та Жеребківський елеватори. Загальна потужність усіх елеваторів сягає майже 300 тис. т зерна одночасного зберігання.

«У нас за плечима 10 років роботи, неоціненного досвіду, спільні перемоги та ряд ефективних підприємств, що дають робочі місця понад 1300 українцям. Ми неабияк пишаємось та цінуємо наш колектив — справжніх професіоналів, спеціалістів своєї справи! Це — основа нашого успіху. Ми ніколи не зупиняємось на досягнутому і навіть у воєнний час знаходимо сили для розвитку та зростання компанії. Попереду ще багато роботи, нові виклики та нові перспективи!»

Позначки:

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!