ПАЕК розширить площу під зрошенням на 500 га.

орошение

Роботи зі встановлення зрошувальної системи ведуться на полях господарства ДП «Південь» (входить до ПАЕК, «Південна аграрно-експортна компанія»). Про це йдеться у повідомленні компанії.

Як зазначається, ПАЕК у 2021 році розпочав активні роботи зі збільшення площ під зрошення на 500 га.

«Вже завершено підготовчі роботи: було зроблено заливку фундаменту та поставлено матеріали безпосередньо на місце встановлення зрошувальних систем на полях господарства ДП «Південь». Фахівці проводять роботи зі зварювання труб. Надалі планується копання траншей та укладання труб», — йдеться у повідомленні.

Також зазначається, що перші кроки щодо розвитку власної системи зрошення в компанії ПАЕК було зроблено у 2019 році.

«Вважаємо, що у зоні ризикованого землеробства це велика перспектива та гарантія врожайності у майбутньому. За час використання дощувальних машин на полях ми побачили високу ефективність для господарства. Тому наша компанія готова розвивати та інвестувати у цей напрямок і надалі», — додали в компанії.

Довідково: група компаній ПАЕК («Південна аграрно-експортна компанія») веде свою діяльність у Миколаївській області з 2012 р. Земельний банк — понад 40 тис. га. Основні напрями у діяльності підприємства: вирощування зернових, бобових та олійних культур; розведення великої рогатої худоби; вирощування насіння.

 

AgroPortal.ua

Позначки:,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!