Оцінки зернових культур USDA для Причорномор’я стали ближчими до ринкових

МСХ США USDA
UkrAgroConsult

Україна. Експерти USDA трохи знизили свою оцінку врожаю ячменю в Україні (на 0,3 млн. тонн до 10,2 млн. тонн), проте вона все одно значно перевищує офіційні дані збиральної кампанії від Держкомстату (9,6 млн. тонн). Інші культури залишилися без змін.

Росія. Як і очікувалося, урожай пшениці в Росії підвищили до більш реальних 74,5 млн. тонн (+2 млн. тонн до попередньої оцінки), проте така оцінка все одно залишається однією з найнижчих на ринку. Експорт пшениці був збільшений меншою мірою – на 1 млн. тонн до 36 млн. тонн, що, навпаки, є оптимістичною оцінкою з урахуванням поточного мита на вивезення пшениці. Зміни також торкнулися прогнозу врожаю ячменю – скорочення на 0,3 млн. тонн до 17 млн. тонн.

Казахстан. Оцінки врожаю та експорту зернових у Казахстані залишилися незмінними.

Таким чином, урожай зерна в Чорноморському регіоні в 2021/22 МР порівняно з попереднім прогнозом зріс на 0,7% до 203,3 млн. тонн, а експортний потенціал – на 0,9% до 114,1 млн. тонн, повідомляють аналітики УкрАгроКонсалт.

Подробная информация по экспорту зерновых культур и продуктов их переработки, балансам спроса и предложения, ценовым тенденциям, состоянию посевов и ходе уборочной/посевной кампании в странах Черноморского региона, доступна на онлайн платформе AgriSupp от УкрАгроКонсалт.

AgriSupp — это новый онлайн-инструмент, объединяющий быстрый доступ к ежедневной оперативной рыночной информации о рынках стран Причерноморья, отчетам, историческим данным, а также инструменты обработки и загрузки данных.

Используйте аналитические данные и повысьте свою эффективность уже сейчас!

Зарегистрируйтесь и получите расширенный демо-доступ на 7 дней:

http://agrisupp.com/ru/register/1

 

УкрАгроКонсалт

Позначки:, , , , , , ,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!