Обидва агропідприємства Аурум Груп знаходяться в окупації

Джерело:  AgroPortal.ua
Аурум Груп

Значна частина бізнесу «Аурум Груп» (Аurum Group) суттєво постраждала під час бойових дій та досі знаходиться під окупацією.

Про це йдеться у повідомленні компанії.

«Наразі п’ять промислових підприємств в м. Рубіжному Луганської області значно зруйновані та знаходяться під окупацією, також під окупацією і два підприємства аграрного сектору у Запорізькій та Харківській областях», — повідомив генеральний директор Аurum Group Андрій Жарій.

За його словами, підприємства Аurum Group, що знаходяться на підконтрольній Україні території, фактично не припиняли працювати або ж поновили роботу, як тільки з’явилася така можливість, продовжують підтримувати співробітників, сплачувати податки та допомагати ЗСУ.

Для довідки: Аurum Group — українська багатопрофільна промислово-інвестиційна група. Ключові напрями діяльності: вагонобудівництво, ремонт рухомого складу, залізничні вантажні перевезення, промислове насособудування, хімічна промисловість, нерухомість та сільське господарство. Підприємства групи розташовані в Дніпропетровській, Кіровоградській, Сумській, Запорізькій, Харківській, Луганській, Івано-Франківській областях та м. Києві.

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!