Низька температура у США може пошкодити озимі зернові

стан посівів

У четвер ф’ючерси на пшеницю в Чикаго пішли вгору третю сесію поспіль, оскільки прогнози низьких температур у ключових районах вирощування в США загрожували посівам, повідомляє Аgriculture .

Соєві боби виросли завдяки підтримці сухої погоди в Аргентині.

«Надзвичайно низькі температури становлять ризик пошкодження озимих зернових у США протягом наступного тижня на непокритих площах», — сказав Террі Рейлі, старший товарний аналітик Futures International у Чикаго.

Відсутність снігового покриву поширюється на Канзас, Техас і Оклахому.

Урожай твердої червоної озимої пшениці на рівнинах США, а також м’якої червоної пшениці на схід від річки Міссісіпі може зіткнутися з загибеллю, оскільки прогнозується подальше зниження температури в п’ятницю.

Для сої розширені прогнози для Аргентини, провідного світового експортера соєвих продуктів, показують повернення до посушливих умов, що може ще більше затримати посів і знизити врожайність.

Бразилія, найбільший у світі експортер сої, набагато менше постраждала від сухої погоди, і очікується, що вона почне збирати врожай сої до кінця січня.

Листопадовий імпорт соєвих бобів зі Сполучених Штатів у Китай впав на 6,9 % у порівнянні з роком раніше, показали дані у вівторок, після того, як низький рівень річок США уповільнив доставку бобів до портів для експорту.

За даними Головного митного управління, Китай, який є найбільшим у світі покупцем сої, імпортував 3,38 млн тонн олійної культури зі Сполучених Штатів минулого місяця, порівняно з 3,63 млн тонн роком раніше.

Позначки:, ,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!