НІБУЛОН збільшив урожайність соняшнику на 27%

Нибулон

Компанія «НІБУЛОН» завершила збирання соняшнику в сезоні 2021 року з найкращим показником за весь час діяльності — 51,1 тис. т валового збору з 22,5 тис. га. Про це пише прес-служба компанії.

Наголошується, що компанія цього року продемонструвала збільшення на 20,5% у виробництві соняшнику порівняно з минулорічними показниками, а середня врожайність культури зросла на 26,8%.

Найбільші врожайності у сезоні 2021 р. сформовані філіями «Лідіївське» – 3,08 т/га (Миколаївська обл.), «Прибужанівський» – 3,05 т/га (Миколаївська обл.) та «Хмільник» (Вінницька обл.) – 3,03 т/га. У розрізі регіонів найкращий показник за півднем – підрозділи зібрали в середньому 2,55 т/га.

Зазначається, що всі виробничі філії у різних регіонах України активно працюють над збиранням dрожаю кукурудзи, який цього року за прогнозами фахівців також має стати рекордним. Так, наприклад, уже зараз підрозділи компанії у Хмельницькій та Житомирській областях демонструють результат більш ніж 10 т/га.

Паралельно зі жнивfvb, «НІБУЛОН» завершує комплекс осінньо-польових робіт. Також завершено посів озимих пшениці та ячменю, які у сезоні 2022 р. займають площу у 29,6 тис. га.

Нагадаємо, що виробничі підрозділи «УКРПРОМІНВЕСТ-АГРО» закінчили обмолот зернобобових та олійних культур. Цього року на вінницьких підприємствах агропромислової компанії ПК “Поділля” та ПК “Зоря Поділля” врожайність сої на посівній площі 19,7 тис. га становить 3,5 т/га.

 

Latifundist.com

Позначки:,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!