НІБУЛОН намолотив 160 тис. т урожаю

Джерело:  AgroPortal.ua 
Нибулон

2022 рік став чи не найважчим для ТОВ СП «НІБУЛОН». Про це заявив генеральний директор компанії «НІБУЛОН» Андрій Вадатурський, говориться у повідомленні на сторінці компанії у Facebook.

«Унаслідок тимчасової окупації семи сільськогосподарських філій у південних та східних регіонах зменшився земельний банк «НІБУЛОНа». Через що компанія понесла втрати у вигляді посівів озимих на площі більш ніж 12 тис. га й не мала можливості провести сівбу ярих на площі 14 тис. га», — зазначив він.

Решта виробничих філій працювала в умовах відсутності частини працівників та техніки, стрімкого росту цін, складнощів із закупівлями, доставкою пального, а також зменшення тривалості робочого часу через комендантську годину і, відповідно, виробітку в полі.

«Аграріям вдалось виростити культури на загальній площі близько 51 тис. га, з яких 21  тис. га — озимі, 27 тис. га — ярі, 3 тис. га — кормові культури. Очікуваний валовий збір складає близько 160 тис. т збіжжя», — резюмував заступник генерального директора з сільськогосподарського виробництва Костянтин Хмельницький.

Він також відзначив, що підрозділам, які займаються тваринництвом, вдалось головне — зберегти поголів’я тварин і надій. Продовжують свою роботу й виробничі потужності з виготовлення ковбасних та м’ясних виробів.

Позначки:,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!