НІБУЛОН домовився про реструктуризацію кредиту в $45 млн

Джерело:  AgroPortal.ua
Нібулон

ТОВ СП «НІБУЛОН» та «Райффайзен банк» підписали двосторонню угоду про реструктуризацію кредиту на суму $45 млн терміном на 6 років.

Про це говориться у повідомленні компанії у Facebook.

«Усі ми пам’ятаємо вражаючі кадри влучання чотирьох авіабомб по 500 кг у зерновий термінал філії «Козацька» на Херсонщині та подальшу повінь, яка спіткала її внаслідок підриву Каховської ГЕС. Розуміння цього факту дає нам можливість осягнути рівень довіри з боку банку до «НІБУЛОНу», який компанія отримує разом із реструктуризацією. Дякуємо за те, що обираючи «НІБУЛОН», підтримуєте економічну стійкість агросектору та України в умовах воєнних викликів», — зазначає фінансова директорка ТОВ СП «НІБУЛОН» Ірина Левківська.

Зазначається, що у компанії «НІБУЛОН» більше 25 українських і іноземних кредиторів, з яких абсолютна більшість станом на сьогодні вже підтримала й підписала умови реструктуризації.

Для довідки: до війни компанія «НІБУЛОН» обробляла 82 тис. га землі, володіла і управляла мережею внутрішніх елеваторів і річкових терміналів і сучасним морським терміналом, розташованим у Миколаєві. «НІБУЛОН» експортувала переважно кукурудзу, пшеницю і ячмінь у більш ніж 20 країн світу. Крім того, компанія мала широку лінійку флоту (річковий, морський і змішаний).

Позначки:

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!