Натур Світ укладає форварди на ефіроолійні культури

Джерело:  AgroPortal.ua
гірчиця

ПП «Натур Світ», яке займається переробкою олійних та ефірних культур (гірчиця біла та жовта, коріандр, м’ята, чебрець), пропонує співпрацю суб’єктам господарської діяльності на партнерських засадах.

Про це говориться у повідомленні Департаменту агропромислового розвитку Сумської ОВА.

Зазначається, що підприємство укладає форвардні договори на вирощування ефіроолійних культур з гарантією викупу сировини.

«Такий підхід забезпечує впевненість агровиробника у збуті вирощеної продукції, а замовника — в отриманні сировини для подальшої переробки», — зазначають у відомстві.

Зокрема, підприємство в повному обсязі забезпечене висоякісним насінням для весняної сівби та на платній основі в достатній кількості пропонує його агровиробникам.

У компанії «Натур Світ» впроваджено систему менеджменту безпечної харчової продукції, завдяки чому спеції та іншу продукцію вдається постачати до Індії, Німеччини, Польщі, Нідерландів та інших країн.

Також зазначається, що за підтримки ПП «Натур Світ» у 2023 році розпочала роботу Українська асоціація спецій, яка в подальшому дасть змогу агровиробникам отримувати більш кваліфіковану допомогу з вирощування ефіроолійних культур для спецій та інших нішевих культур, підтримку і гарантований збут за високими цінами (вище ринкових), формування товарних партій спецій для виходу на міжнародні ринки.

Позначки:,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!