На Львівщині за одну корову виплачуватимуть 30 тисяч гривень

Джерело:  Кулемет
корова

30 000 гривень за одну голову новоствореного поголів’я корів на Львівщині. Цей напрям передбачений Комплексною програмою підтримки та розвитку сільського господарства у Львівській області на 2021-2025 роки Львівської обласної ради. Про це повідомив депутат ЛОР Юрій Раделицький.

Дотацію за приріст корів надаватимуть мікро-, малим та середнім суб’єктам підприємництва на безповоротній основі в розмірі до 30 000 гривень за одну голову за прирощене або новостворене поголів’я корів у період з 1 квітня минулого року до 1 квітня поточного року, ідентифіковане та зареєстроване відповідно до законодавства.

Дотацію за приріст поголів’я корів нараховуватимуть на різницю поголів’я корів станом на 1 квітня поточного року до поголів’я корів станом на 1 квітня попереднього року, підтверджених витягом з Єдиного державного реєстру тварин за умови, що загальну кількість поголів’я основного стада не будуть зменшувати упродовж року (до 1 квітня наступного року). Документи на отримання дотації прийматимуть з 1 квітня до 1 травня поточного року.

З обласного бюджету на дотацію за приріст корів виділили 9 млн грн.

У разі зменшення поголів’я корів станом на 1 квітня наступного року, одержані бюджетні кошти суб’єкти підприємництва повинні повернути до обласного бюджету в повному обсязі в установленому законодавством порядку.

Детальніше з умовами участі у програмі, переліком та зразками документів можна ознайомитись за посиланням.

Для більш детальної інформації можна звертатись за тел. (032) 255-50-62, 066 718 09 18.

За минулий рік поголів’я корів в Україні зменшилось на 323 тисячі.

Позначки:,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!