На кордонах зі Словаччиною та Угорщиною збільшились черги з автівок

Джерело:  AgroTimes
фури

За останні дні збільшилась кількість вантажівок, які перебувають у чергах, в двух напрямках – на кордонах зі Словаччиною та Угорщиною.

Про це під час брифінгу в «Укрінформ» повідомив речник Державної прикордонної служби України Андрій Демченко.

«По напрямку до пункту пропуску «Ужгород» станом на ранок близько 500 транспортних засобів перебувало у черзі в очікуванні на перетин кордону в напрямку України. На території Угорщини по напрямку пункту пропуску «Тиса» станом на ранок знаходилося 580 вантажівок», – уточнив він.

За словами Андрія Демченка, у зв’язку з блокуванням польськими страйкарями пунктів пропуску перевізники шукають альтернативні шляхи. Саме цим й пояснюється збільшення автівок в чергах на прикордонних пунктах пропуску з країнами Східної Європи.

«Сьогодні о 13-00 словацькі фермери розпочали акцію щодо привернення уваги до їхньої діяльності біля пункту пропуску «Ужгород»», – уточнив він.

Речник Державної прикордонної служби України додав, що словацькі страйкувальники блокують рух вантажних транспортих засобів. Але за інформацією від словацьких колег, такі дії продовжаться впродовж години.

Позначки:, ,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!