На Черкаському «Азоті» запущено цехи аміаку та карбаміду

Джерело:  Agroreview
Черкаський Азот

Черкаський «Азот», що входить до азотного бізнесу Group DF, відновив роботу двох основних цехів – цеху аміаку (цех А-5) та карбаміду (цех М-6). Запуск цехів пов’язаний із завершенням ремонтної кампанії та збільшенням обсягів виробництва добрив через сезонне підвищення попиту, повідомила пресслужба компанії.

«Відбувся плановий пуск цехів, літня ремонтна кампанія завершена і підприємство повністю готове до осінньої посівної. Ми здатні забезпечити фермерів та агрохолдинги необхідною кількістю добрив. Ми довели свою надійність під час війни, цей сезон не буде винятком. Сподіваємось, що перебої з електроенергією не завадять нам продовжити працювати чітко, виконуючи всі укладені  контракти», – зазначив голова правління ПрАТ «Азот» Віталій Скляров.

Як уточнюється, на даний час на підприємстві функціонують два цехи з виробництва аміаку: А-3 (проєктна потужність – 1200 т/добу) та А-5 (1700 т/добу), а також два цехи з виробництва карбаміду: М-2 (1000 т/добу) і М-6 (1000 т/добу). Продовжують працювати цехи з виробництва азотної кислоти та аміачної селітри.

Позначки:, , , ,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!