МХП погасив євробонди на $500 млн

Джерело:  AgroPortal.ua
МХП

Агрохолдинг МХП (MHP SE) завершив запланований викуп усіх єврооблігацій із терміном погашення у 2024 році (ISIN: XS157796500; US55302TAD72) загальною номінальною вартістю $500 млн.

Про це говориться у повідомленні компанії на Лондонській фондові біржі.

Зазначається, що погашення початкової операції з єврооблігаціями та купонні виплати було здійснено в повному обсязі згідно з Проспектом емісії єврооблігацій. У результаті зобов’язання компанії перед 2024 власниками облігацій виконані в повному обсязі.

«Ми неймовірно вдячні за підтримку, терпіння та довіру наших інвесторів після зриву та руйнувань, спричинених повномасштабним вторгненням росії, — зазначив виконавчий голова MHP SE Джон Річ. — Ми цінуємо величезний вотум довіри, який власники облігацій висловили МХП, погодившись на попередні відтермінування, і за підтримку нас, оскільки ми пережили найважчий період в історії України, незважаючи на величезні матеріальні та матеріально-технічні труднощі, з якими зіткнулася компанія через війну, що триває. Це демонструє ефективну бізнес-стратегію МХП і нашу непохитну відданість власникам облігацій та іншим особам».

Для довідки: агрохолдинг МХП є провідним виробником курятини в Україні з найбільшою часткою на ринку. МХП володіє та контролює всі етапи виробництва курятини: від вирощування зернових та олійних культур, виробництва комбікормів до виробництва інкубаційних яєць та вирощування бройлерного поголів’я, переробки, збуту, дистрибуції та продажу м’яса птиці (зокрема, через партнерські брендовані точки). Агрохолдинг також посідає провідну позицію у рослинництві.

Позначки:

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!