Малайзійські ф’ючерси на пальмову олію закрилися пониженням у вівторок

Джерело:  Oilworld
пальмова олія

Малайзійські ф’ючерси на пальмову олію закрилися зниженням у вівторок, через млявий попит і трейдерів, які збільшили позиції напередодні святкового дня.

Базовий контракт на пальмову олію з постачанням у жовтні на біржі деривативів Bursa Malaysia втратив 36 ринггітів, або 0,92%, до 3894 ринггітів (857,71 долара США) за метричну тонну.

За словами Анілкумара Багані, керівника відділу досліджень мумбайського брокера з рослинних олій Sunvin Group, контракт торгувався нижче, відстежуючи падіння цін на соєву олію в Чикаго та відсутність підтримки з боку покупців з боку ринків призначення через добре укомплектовані запаси та вузьку імпортну маржу. Рейтер.

Щотижневі рейтинги стану посівів сої та ярої пшениці в США покращилися минулого тижня більше, ніж очікувалося, після дощів у деяких частинах Середнього Заходу та Рівнин показали дані уряду США в понеділок.

Ціни на соєву олію на товарній біржі Чикаго зросли на 0,4%. Папери найбільш активного контракту Dalian на соєву олію виросли на 0,02%, а контракту на пальмову олію — на 0,4%.

На пальмову олію впливають коливання цін на супутні олії, оскільки вони конкурують за частку на світовому ринку рослинних олій.

Bursa Malaysia буде закрита у середу у зв’язку зі святковим днем.

(1 долар = 4,5400 ринггітів)

Позначки:, ,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!