Малайзійські ф’ючерси на пальмову олію знизилися у середу

Джерело:  Oilworld
пальмовое масло

Базовий контракт на пальмову олію з постачанням у жовтні на біржі деривативів Bursa Malaysia подешевшав на 3 ринггіти, або 0,07%, до 4063 ринггітів (893,56 долара США) до кінця торгів. На попередній сесії він упав на 2,4%.

Папери найбільш активного контракту Dalian на соєву олію подорожчали на 1,25%, а контракти на пальмову олію піднялися на 1,72%. Ціни на соєву олію на товарній біржі Чикаго (CBOT)  знизилися на 0,9%.

На пальмову олію впливають коливання цін на супутні олії, оскільки вони конкурують за частку на світовому ринку рослинних олій.

Ринггіт, торгова валюта пальми, зросла на 0,29% до долара, що зробило товар дорожчим для власників іноземної валюти.

Після зростання протягом більшої частини сесії ф’ючерси на пальмову олію впали до кінця торгового дня через слабшу соєву олію CBOT, сильніший ринггіт і відсутність покупок у свіжому напрямку, сказав Анілкумар Багані, керівник відділу досліджень мумбайського брокера рослинних олій Sunvin. Група повідомляє Рейтер.

За даними AmSpec Agri Malaysia, експорт пальмової олії з Малайзії в період з 1 по 25 липня зріс на 10,8% порівняно з попереднім місяцем. Тим часом дані сюрвеєрської компанії Intertek Testing Services показали зростання експорту на 17,8% за той же період.

Індонезійська влада заявила в понеділок, що кількість місць, де можуть виникнути лісові пожежі, подвоїлася за останній тиждень через суху погоду, що викликає побоювання з приводу широкомасштабних лісових пожеж ще до того, як у країні настане пік посушливого сезону.

(1 долар = 4,5470 ринггітів)

Позначки:,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!