Малайзійські ф’ючерси на пальмову олію знижуються

Джерело:  Oilworld
пальмовое масло

Малайзійські ф’ючерси на пальмову олію знижуються третю сесію поспіль у четвер після падіння динаміки продажів соєвої олії, а також нижчого, ніж очікувалося, мандату США на біопаливо.

Контракт на пальмову олію з постачанням у вересні на Малайзійській біржі деривативів Bursa впав на 1,25% до 3569 ринггітів (767,86 доларів США) за метричну тонну на момент закриття ринку.

«Вночі вартість соєвої олії товарної біржі Чикаго впала, внаслідок чого ціни на FCPO від Bursa Malaysia Derivative відкрилися з гепом нижче», — повідомив Рейтер трейдер з Куала-Лумпура, додавши, що, проте, ціни трохи зросли, оскільки інтерес до покупок зріс. пізніше наприкінці ранкових торгів.

Ціни на соєву олію на товарній біржі Чикаго знизилися на 3,44%.

На пальмову олію впливають коливання цін на супутні олії, оскільки вони конкурують за частку на світовому ринку рослинних олій.

Адміністрація Байдена в середу збільшила кількість біопалива, яке нафтопереробні заводи мають змішати з національним паливним балансом протягом наступних трьох років, але цей план розлютив біопаливну промисловість, яка заявляє, що мандати на етанол та біодизель на основі кукурудзи скасовуються.

Малайзія зберегла липневе експортне мито на сиру пальмову олію на рівні 8% і знизила довідкову ціну, йдеться в циркулярі на веб-сайті Ради з пальмової олії Малайзії, опублікованому в середу.

Експорт продукції з пальмової олії з Малайзії з 1 по 20 червня впав на 16,8% порівняно з тим же періодом у травні, повідомила сюрвеєрська компанія Intertek Testing Services. Сюрвеєр AmSpec Agri Malaysia повідомив, що експорт впав на 12,9%.

(1 долар = 4,6480 ринггітів)

Позначки:,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!