Малайзійські ф’ючерси на пальмову олію закрилися в четвер зниженням

Джерело:  Oilworld
пальмовое масло

Малайзійські ф’ючерси на пальмову олію закрилися в четвер зниженням через прогноз покращення виробництва у другого за величиною виробника у світі.

Контракт на еталонну пальмову олію з постачанням у вересні на Малайзійській біржі деривативів Bursa подешевшав на 61 ринггіт, або 1,55%, до 3865 ринггітів (842,60 доларів США) за метричну тонну.

“У нас є набір змінних, які є бичачими і ведмежими, що знаходяться між обома цими полюсами, ринок, як і раніше, залишатиметься невизначеним і волатильним”, – сказав Парамалінгам Супраманіам, директор брокерської компанії Pelindung Bestari з Селангора, повідомляє Рейтер.

Він додав, що виробництво в Малайзії демонструє ознаки покращення, а ринггіт зміцнюється по відношенню до долара.

Найбільший виробник Індонезії планує підвищити довідкову ціну на сиру пальмову олію (CPO) на рівні 791,02 долара за метричну тонну на період з 16 по 31 липня, заявив у середу високопосадовець міністерства економіки Мусдхаліфа Махмуд, що зробить його менш конкурентоспроможним пальмовою олією.

Що стосується супутніх масел, то Міністерство сільського господарства США заявило в середу, що цього року американські фермери зберуть величезні врожаї як кукурудзи, так і сої, що розширить базу поставок, незважаючи на посушливі умови, що завдають стрес рослинам на ранніх стадіях розвитку.

На пальмову олію впливають коливання цін на супутні олії, оскільки вони конкурують за частку на світовому ринку рослинних олій.

Позначки:,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!