Малайзійські ф’ючерси на пальмову олію впали на третю сесію у середу

Джерело:  Oilworld
пальмовое масло

Малайзійські ф’ючерси на пальмову олію впали третю сесію в середу і досягли мінімуму майже за місяць через інтенсивні продажі сировинних товарів, збільшення виробництва пальмової олії та знижений попит.

Контракт на пальмову олію з постачанням у серпні на Малайзійській біржі деривативів Bursa впав на 3,59% до 3281 ринггіту (739,80 доларів США) за тонну під час перерви опівдні.

«Нічний активний продаж на сировинному ринку перекинувся на FCPO Bursa Malaysia Derivatives. Занепокоєння щодо збільшення виробництва пальми та зниженого попиту призвели до зниження цін на пальму», — повідомив Рейтер трейдер із Куала-Лумпура.

Експорт Малайзії в період з 1 по 25 травня впав на 0,7% порівняно з тим же періодом у квітні, повідомила у п’ятницю сюрвеєрська компанія Intertek Testing Services. Інший сюрвеєр, AmSpec Agri Malaysia, повідомив, що експорт зріс на 0,7%.

Очікується, що виробництво у травні зросте на 20-30% порівняно з квітнем, відновившись після мінімумів, що спостерігалися під час свят, кажуть аналітики.

Найбільш активний контракт Даляня на соєву олію подешевшав на 4,03%, а контракт на пальмову олію – на 4,69%. Ціни на соєву олію на товарній біржі Чикаго впали на 1,36%.

На пальмову олію впливають коливання цін на супутні олії, оскільки вони конкурують за частку на світовому ринку рослинних олій.

Пальмова олія може повернутися до свого мінімуму 28 квітня в 3288 рінггітів за тонну, оскільки він подолав ключову підтримку в 3363 ринггітів, сказав технічний аналітик Reuters Ван Тао.

(1 долар = 4,4350 ринггітів)

Позначки:,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!