Малайзійські ф’ючерси на пальмову олію торгувалися зі зниженням у вівторок

Джерело:  Oilworld
пальмова олія

Малайзійські ф’ючерси на пальмову олію торгувалися зі зниженням у вівторок, продовжуючи знижуватись другу сесію на тлі падіння конкуруючих рослинних олій.

До південної перерви еталонний контракт на пальмову олію з поставкою в грудні на Малайзійській біржі деривативів Бурса втратив 42 ринггіти, або 1,12%, до 3707 ринггітів (790,07 долара США) за метричну тонну.

Ф’ючерси відкрили геп нижче, оскільки тиск продавців посилився через розпродаж ф’ючерсів на соєву олію CBOT відразу, а також ф’ючерсів на китайську пальмову олеїн, соєву олію і ріпакову олію, а також ф’ючерсів на соєву олію CBOT в азіатський годинник сьогодні, сказав Анілкумар, керівник досліджень Групи компаній Санвін, Індія, повідомляє Рейтер.

Найактивніший контракт на соєву олію в Даляні впав на 1,39%, а контракт на пальмову олію втратив 0,95%. Ціни на соєву олію на торговій біржі Чикаго знизилися на 0,67%.

На пальмову олію впливають зміни цін на родинні олії, оскільки вони конкурують за частку на світовому ринку рослинних олій.

Індонезія встановила довідкову ціну на сиру пальмову олію на рівні $798,83 за тонну на 16-30 вересня порівняно з першою половиною місяця. Проте експортне мито та збір залишилися незмінними на рівні $33 та $85 за тонну відповідно.

Китай збільшить імпорт малайзійської пальмової олії на 250 тисяч тонн на рік, повідомило в неділю державне інформаційне агентство Бернама з посиланням на прем’єр-міністра Малайзії Анвара Ібрагіма.

Експорт малайзійських продуктів із пальмової олії за період з 1 по 15 вересня впав на 9,3% порівняно з місяцем раніше до 574 936 тонн, повідомила в п’ятницю минулого тижня незалежна інспекційна компанія AmSpec Agri Malaysia.

На думку технічного аналітика Reuters Ван Тао, пальмова олія може повернутися до мінімуму 12 вересня 3667 ринггітів за тонну, оскільки вона, можливо, завершила відскок від цього рівня.

Позначки:, ,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!